Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Апартаменти за продажба в новострояща се сграда

Апартаменти за продажба в новострояща се сграда

Представяме на вашето внимание един нов и уникален проект, изпълнен с високо качество строителни материали , топло и шумоизолация на всеки апартамент, атрактивна фасада и голяма площ от озеленени площи. „Изгрев парк“  ще бъде затворен луксозен комплекс ,който предлага уют , спокойствие , тишина и първокласна поддръжка. Сградата ще се състои от 17 апартамента с различна квадратура , изключително просторни и слънчеви помещения с перфектно разположение на стаите. Комплексът ще предлага удобства на живущите , като – детска площадка , барбекю , басейн , постоянно видеонаблюдение , което ще ви осигури тиха и спокойна среда на живот!

Сградата ще разполага с асансьор , ниско застрояване – 4 етажа , собствено безплатно паркомясто към всеки апартамент. По желание на клиента може да бъде изградена фотоволтъична инсталация , която ще произвежда ток за загряване на БГВ (бойлер).

Освен всички до момента плюсове , сградата ще има и озеленени площи , които ще допринасят за още по – добрата атмосфера в комплекса.

Ако вие търсите спокойствието и тишината , съчетано с лукса и висококачественото строителство ,това е вашето място за живеене . Побързайте да изберете своето жилище още сега!

Цена на квадратен метър на зелено: 380 евро

Телефон за връзка : 0882643334

Детайли за имота

Тип : Aпартамент
Цел : Продава
Статус : Наличен
Местоположение : гр. Свиленград

Тагове