Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Две масивни къщи за продажба в град Свиленград

Две масивни къщи за продажба в град Свиленград

Hayatis Estates представя за продажба две масивни къщи в град Свиленград. Имотите се намират в тих район, в близост до детска градина и паркове за отдих.

Застроена площ на имота е 400 кв.м., като първата къща има вход откъм улицата и гараж. Двете къщи са обединени с общ двор. Всяка от тях е със самостоятелен вход и с по два обособени етажа за живеене.

Първата къща е с разпределение:

Първи етаж- дневна с камина с въздушно охлаждане към двата етажа, спалня, баня, тоалетна, мокро помещение и гараж. Вторият етаж се състои от дневна с кухненски бокс, две спални с обща тераса, баня ,тоалетна, коридор с изход към тераса. Третият етаж е незавършен с отведени тръби за парно, както и с план за надграждане.

Втората къща е с разпределение:

Първи етаж – стая с кухненски бокс, стая с втора кухня, баня и тоалетна,две складови помещение, мокро помещение. Вторият етаж е с отделен вход от външната страна на къщата, като се състои от дневна с кухненски бокс и трапезария, тераса, спалня, баня и тоалетна.

Двете къщи се отопляват с котел на пилети, едната от тях има соларна батерия. Подовете на къщите са с ламинат и гранитогрес. Дограмата е сменена на едната къща. Хидрофор захранва и двете къщи.

Тези два прекрасни имота предлагат много възможност за преустройство при желание на клиента , както и вариант за обособяване на четири отделни апартамента с инвестиционна цел. Ако вие търсите имот, който да не се нуждае от ремонт , добре поддържан и с безброй възможности за преустройства , свържете се с нас!

Цена по договаряне!

Телефон за връзка: 0882643334

 

 

 

 

 

Детайли за имота

Тип : Къща
Цел : Продава
Статус : Не е наличен
Местоположение : гр. Свиленград

Тагове