Двуетажна къща с барбекю и сауна под наем в китно селце

Hayatis Estates има удоволствието да ви представи двуетажна къща с барбекю, сауна и прекрасен двор под наем. Имотът се намира в село, сгушено в полите на Източни Родопи , на 28 км от град Харманли, на на 27 км от град Свиленград и на 21 км от град Любимец. Селото е изключително спокойно, разкриващо невероятни гледки към планината, както и с добра проходимост.

Имотът е с квадратура от 4 дка, като ЗП е 300 кв.м., от която къщата е двуетажна с два отделни входа и е със следното разпределение: Първи етаж – дневна с кухненски бокс и трапезария ( тип механа), баня с тоалетна, спалня. Втори етаж – три спали, баня и тоалетна. В горната част на двора е разположено барбекюто, което е подходящо както за отдих, така и за веселие на достатъчно голяма компания заради пространството, което предлага. Има обособена кухня, оборудвана с всичко необходимо, както и камина, която създава още повече уют в зимните месеци.

В долната част на двора е разположена допълнителна постройка, която има складово помещение, помещение с тенис на маса, предвидено дори за развлечение на най- малките, сауна, баня и тоалетна.

Имотът разполага с един централен вход и два допълнителни входа. Има изградена изкуствена рекичка и шадраван. Изключително добре подреден, направен с много изтънченост и устроен имот до най- малкият детайл. Дворът е просторен, подходящ за отдих, игри и много озеленени площи, създаващи уют и прекрасна атмосфера.

Ако вие търсите имот, който да наемете не далеч от града, дали за лично ползване или с инвестиционна цел ( къща за гости), не се колебайте да се свържете с нас! Този имот заслужава вашето внимание!

Наемната цена е по договаряне!

 

Детайли

Тип имот : Къща
Цел : Дава под наем
Статус : Наличен
Местоположение : гр. Свиленград
Номер на оферта : 4559

Compare Listings

Заглавие Цена Статус Тип Квадратура Цел Спални Бани