Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Двуетажна къща с приземен етаж, басейн и търговско помещение за продажба

Двуетажна къща с приземен етаж, басейн и търговско помещение за продажба

Hayatis Estates предлага за продажба двуетажна къща с приземен етаж, басейн, гараж и  търговско помещение в с. Капитан Андреево, област Хасково. Селото е изключително развито, с добра инфраструктура, в непосредствена близост до границата ни с Турция.

Имотът е с площ от 1 200 дка, ЗП е 250 кв.м., като къщата е със следното разпределение: два живущи етажа, един приземен. На първи етаж се състои от: дневна с кухня и трапезария, тоалетна, дрешник. Вторият етаж се състои от: три спални, всяка, от които със самостоятелен санитарен възел, кабинет и тераса. Приземният етаж е разположена механа и стая с котелно. Търговското помещение е с квадратура от 80 кв.м. , като разполага с две кухни, оборудвани изцяло, самостоятелен санитарен възел и склад. Гаражът е с квадратура от 20 кв.м. и има изградена топла връзка към къщата.

Имотът е с частично озеленяване, басейнът е с размери 9м. х 3м., като има изградени две сервизни помещения, едното от които е баня с тоалетна, склад. В имота също има лятна кухня с барбекю, видеонаблюдение, хидрофор.

Къщата се отопля както на парно, така и е изцяло климатизирана.

Този имот е готов за живеене, изцяло оборудван и поддържан. Изключително подходящ както за инвестиция, така и за лично ползване, оборудван с всичко необходимо за живеене и прекрасно разпределение.

Обадете се, за да ви покажем тази невероятна къща!

Цена: 310 000 евро

Детайли за имота

Тип : Къща
Цел : Продава
Статус : Наличен
Местоположение : с. Капитан Андреево, обл. Хасково

Тагове