Двуетажна масивна къща за продажба в град Ивайловград

Hayatis Estates представя за продажба двуетажна масивна къща в град Ивайловград, находяща се в широк център на града. Имотът е ситуиран в близост до централната улица на града, тих и спокоен район на града.

Площта на целият имот е 520 кв.м., като застроената площ е 87 кв.м. на етаж,  едноетажна масивна постройка с площ от 23 кв.м. и допълнителна селскостопанска постройка с площ от 32 кв.м.

Къщата е с два отделни самостоятелни входа, като първи етаж е със следното разпределение – коридор, дневна, кухня с трапезария, склад, баня и тоалетна. Втори етаж е с разпределение – коридор, три спални, баня и тоалетна. Имотът е изключително поддържан, целогодишно се прави освежаване на етажите. Къщата разкрива прекрасни панорамни гледки, разполага с прекрасен двор и много пространство за осъществяване на вашите идеи.

Град Ивайловград е разположен в югоизточната част на Родопите, разположен на 6 км от границата ни с Република Гърция, на 120 км от областният град Хасково. В близост до Ивайловград може да посетите средновековни мостове, манастири и крепости.

Ако вие търсите имот, подходящ както за лично ползване, така и с цел инвестиция, който да няма нужда от ремонт, не се колебайте да ни потърсите!

Цена: 48 600 евро

ЦЕНАТА ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР!

За повече информация и огледи, обадете ни се!

Телефон за връзка: 0882643334

Детайли

Тип имот : Къща
Цел : Продава
Статус : Наличен
Местоположение : гр. Ивайловград
Номер на оферта : 4673

Compare Listings

Заглавие Цена Статус Тип Квадратура Цел Спални Бани