Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Двуетажна масивна къща с автомивка и заведение за продажба

320 000,00лв.

Двуетажна масивна къща с автомивка и заведение за продажба

Hayatis Estates представя за продажба двуетажна масивна къща с автомивка и заведение за продажба в град Любимец. Имотът е с отлична локация, с възможност за инвестиционна цел ( отдаване под наем на стаи, развиване на бизнес), както и за лично ползване.Имотът е с постоянно видеонаблюдение.

Къщата се състои от два етажа, като към нея има допълнително построена къща,всяка от които с отделен вход. ЗП е 250 кв.м. ,а площта на имота е 1 300 кв.м. Основната къща се състои от:

Първи етаж ( приземен) – дневна с кухненски бокс, три спални, баня и тоалетна, мокро помещение;

Втори етаж: дневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, баня ( душ кабина и джакузи), тоалетна, тераса.

Допълнителната къща е с разпределение: Първи етаж – кухня, спалня, баня и тоалетна. Втори етаж – спалня, баня и тоалетна, тераса.

Към имота има външно барбекю, както и лятна кухня. Много озеленени площи и достатъчно голям двор за вашите ландшафтни идеи. Къщите разполагат и с гараж.

Автомивката е напълно оборудвана и готова за ползване, както и захранването на водата е  решено чрез хидрофорна система.

Ако вие търсите имот, който да съчетава в себе си много възможности ,както за живеене , така и за инвестиция, не изпускайте тази възможност!

Детайли за имота

Цена : 320 000,00лв.
Тип : Къща
Цел : Продава
Статус : Наличен
Местоположение : гр. Любимец

Тагове