Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Двустаен апартамент за продажба в затворен комплекс в град Пловдив

Двустаен апартамент за продажба в затворен комплекс в град Пловдив

Hayatis Estates представя двустаен апартамент за продажба в затворен  жилищен комплекс в град Пловдив, находящ се на пешеходно разстояние от една от основните пътни артерии на Пловдив – бул. “ПещерскоШосе”, район Западен. В непосредствена близост се намират спирки на градския транспорт, детска градина, хранителни магазини и бензиностанция. Други основни удобства са и разположението на съседната елитна образцова
математическа гимназия “Акад. Кирил Попов ” и здравното заведение “Каспела”.

Апартаментът е разположен на трети жилищен етаж от пететажна жилищна сграда със следното разположение: антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, лоджия. Жилището е със ЗП от 50,91 кв.м. , идеални части, равняващи се на 6,97 кв.м., както и ведно с 29,01 кв.м. идеални части от поземления имот.

Комплексът е базиран на ниско строителство и много зелени площи. Проектиран по всички правила за устойчивост и изграден изцяло от висококачествени материали. Ако вие търсите апартамент за лично ползване или с цел инвестиция, който да е разположен в бързоразвиващ се район на град Пловдив и изграден от най- висок клас материали от доказани във времето строители, не изпускайте тази възможност!

Цена: 1 150 евро на кв.м.

Детайли за имота

Тип : Aпартамент
Цел : Продава
Статус : Наличен
Местоположение : гр. Пловдив

Тагове