Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Инвестиционен парцел за продажба

1 800 000,00лв.

Инвестиционен парцел за продажба

Hayatis Estates има удоволствието да ви предложи за продажба един уникален инвестиционен парцел за продажба в град София, квартал “ Горна баня“. Кварталът е разположен в югоизточните склонове на планина Люлин, на около 700м. надморска височина. Доброто местоположение и по-голямата височина показват красива панорама към Витоша, София и близките околности. Горна баня е известна със своите минерални извори и най-чистия въздух в столицата.

Парцелът е с квадратура от 12 дка, като има разработен инвестиционен проект за жилищен комплекс “ Gorna Banya Hills“. Жилищният комплекс  е разположен в подножието на планината Люлин и предлага изключителна гледка. Комплексът се намира на 25 минути път с кола от летището, на 10 минути от центъра на града и в близост до Нов български университет.

Съобразен с географските посоки, природните характеристики на региона и възприемането му като част от градската среда. Влиянието върху планировъчната схема върху архитектурното решение за размер и фасади е балансирано до оптималното и е направено най-подходящото и функционално планиране.

Комплексът „GORNA BANYA HILLS” се състои от 9 практични жилищни сгради, както и две обществени сгради, разположени в подножието на Люлин планина с изключителна гледка към Витоша и столицата София. Сградите са свързани с общо сутеренно ниво на -2,90 м, където са разположени паркингите, складовите площи, инсталационните обекти и др.

Този уникален инвестиционен проект ,съчетаващ чистият въздух, спиращите дъха гледки и спокойствието на районът, очаква новите си собственици за реализация!

Телефон за връзка: 0882643334

Детайли за имота

Цена : 1 800 000,00лв.
Тип : Поземлен имот
Цел : Продава
Статус : Наличен
Местоположение : Горна баня, обл. София
Площ : 12000 кв. м

Тагове