Къща за гости за продажба в с. Славяново

240 000,00лв.

Hayatis Estates представя за продажба двуетажна къща за гости с допълнителни постройки в с. Славяново, община Харманли. Имотът е разположен в самото село, като граничи с други частни имоти.

Площта на имотът е 900 кв.м., като в имота има една основна сграда със ЗП 120 кв.м. и една допълнителна сграда, разположена на входа на имота, пригодена за обслужващият персонал с квадратура от 35 кв.м. Основната сграда е на два етажа, обособена с две крила. Едното крило се състои от: едно помещение, заемащо целият първи етаж, пригодено за механа с панорамни прозорци и излаз към градината, вторият етаж има разположени пет стаи с обща баня и тоалетна, като всяка стая е оборудвана с климатик. До вторият етаж се стига от външно стълбище.  Другото крило е със следното разпределение: Първи етаж – кухненски бокс с трапезария, стая за гости с баня и тоалетна. Вторият етаж има разположени две стаи с обща баня и тоалетна, като те също са оборудвани с климатици, като до него се достига с вътрешни стълбища от масивно дърво.

Имотът има кладенец и изграден басейн, водна инсталация с помпа от подпочвени води, изцяло подменена ПВЦ дограма, както и видеонаблюдение.

Този имот е изключително подходящ за инвестиция заради доброто му разпределение, пространството, което предлага и възможността за преустройства изцяло по ваш вкус!

Не се колебайте да ни потърсите за повече информация!

 

Детайли

Цена : 240 000,00лв.
Тип имот : Къща
Цел : Продава
Статус : Наличен
Местоположение : с. Славяново
Property ID : 4718

Compare Listings

ЗаглавиеЦенаСтатусТипКвадратураЦелСпалниБани