Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Къща за продажба в град Любимец

38 000,00лв.

Къща за продажба в град Любимец

Hayatis Estates представя за продажба двуетажна къща за продажба в град Любимец,намираща се в близост до главен път , на 200 м. от Автогарата на града , на тиха улица.Имотът е изключително атрактивен и стратегически , тъй като е ъглов.

Имотът е съставен от два големи парцела , единият с площ от 682 кв.м. и втори с площ от 862 кв.м.В парцела са разположени двуетажна къща , селскостопанска постройка , масивен гараж и още една едноетажна тухлена къща.Двуетажната къща се състои от приземен етаж , подходящ както за живеене , така и за избено помещение, и втори етаж ,които е с разпределение : коридор,дневна,кухня,спалня. Едноетажната къща се състои от една стая със самостоятелен санитарен възел.

Този имот ще ви очарова с функционалността си , големият двор ,с който разполага , подходящ както за отглеждане на зеленчукова продукция , така и с останалата си част , подходяща за място за отдих или изграждане на лятна кухня.

Ако вие търсите бъдещият си дом ,който ще ви предложи големи пространства , много възможности за преустройство и озеленени площи , не изпускайте тази уникална оферта!

Телефон за връзка: 0882643334

Детайли за имота

Цена : 38 000,00лв.
Тип : Къща
Цел : Продава
Статус : Не е наличен
Местоположение : гр. Любимец
Площ : 1544 кв. м

Тагове