Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Луксозна къща с партерен етаж и таван за продажба

Луксозна къща с партерен етаж и таван за продажба

Hayatis Estates представя за продажба луксозна триетажна къща с таван и гараж. Имотът се намира на тиха улица, с ниско застрояване, в близост до хранителни магазини, училище, детски градини. Изключително атрактивен и поддържан имот, който заслужава вашето внимание!

Целият имот е с площ от 308 кв.м., ЗП е 129 кв.м на етаж. Партерният етаж е обособен на две търговски помещения, които имат самостоятелен санитарен възел, склад, и топла връзка към вътрешната част на къщата. Имотът разполага и с гараж. Първият етаж се състои от коридор, дневна, кухня с трапезария, тераса, две спални, баня и тоалетна, мокро помещение. В момента има дългосрочни наематели.

Вторият етаж е със същото разпределение, като е обзаведен с висококачествени мебели и електроуреди. Третият етаж е тавански, който е преустроен за живеене и напълно обзаведен. Разпределението му е следното: гардеробна, коридор, две стаи, баня и тоалетна.

Отоплението е решено с климатици в стаите, както и с парно, като котелното се намира на партерния етаж. Къщата разполага с хидрофор и двор, разположен в задната част на имота, като може да бъде изцяло преобразуван според вашите ландшафтни идеи.

Този имот е изцяло готов за живеене, обзаведен с всичко необходимо и поддържан, както и прекрасен за инвестиция, заради вече наличните наематели, както и големите пространства и възможности за преустройство по ваша преценка.

За повече информация и огледи, се свържете с нас!

Цена: 400 000 евро

 

Детайли за имота

Тип : Къща
Цел : Продава
Статус : Наличен
Местоположение : гр. Свиленград

Тагове