Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Луксозна сграда с апартаменти

Луксозна сграда с апартаменти

Представяме ви ексклузивно за продажба, луксозна сграда с апартаменти на топ локация. Сградата е с отличителна архитектурна визия, която гарантира невероятни гледки над парк и река Марица. Разгъната застроена площ от 1034, 57 кв. м.

Предлагат се пет апартамента:

 • на втори жилищен етаж – три апартамента с различна квадратура:
  • 65,03 кв. м. обща площ, като 6,04 кв. м. са идеални части (състои се от кухня с дневна, мокро помещение, баня с тоалетна и балкон);
  • 102, 46 кв. м. обща площ, като 9,51 кв. м. са идеални части (състои се от коридор, кухня с дневна, балкон, две спални, баня с тоалетна и отделна тоалетна);
  • 55, 45 кв. м. обща площ, като 5,15 кв. м. са идеални части (състои се от кухня с дневна, баня с тоалетна, спалня и два балкона).
 • на четвърти жилищен – два апартамента с квадратура:
  • 40,53 кв. м. обща площ, като 3,76 кв. м. са идеални части (състои се от кухня с дневна, мокро помещение, баня с тоалетна и балкон);
  • 79,95 кв. м. обща площ, като 7,42 кв. м. са идеални части (състои се от кухня с дневна, баня с тоалетна, две спални и два балкона.

Гарантирано качество на строителство и използване на съвременни технологии и материали. Сградата има предвиден асансьор. Апартаментите ще бъдат предавани по БДС стандарт.

Цена на квадратен метър: 450 евро.

Гъвкава схема за разплащане съобразена с етапите на строителството, възможностите и желанията на купувача, както и планове за плащания – включително добри условия за ипотечен кредит.

Детайли за имота

Тип : Сграда
Цел : Продава
Статус : Не е наличен
Местоположение : гр. Свиленград
Пощенски код : 6500
Площ : 1034,57 кв. м
Апартамента : 5

Особености

Асансьор

Тагове