Триетажна къща близнак за продажба

320 000,00лв.

Hayatis Estates представя за продажба къща близнак в град Свиленград, находяща се в район с ниско застрояване на тиха и спокойна улица. Къщата е близнак и се продава с 1/2 част от двора, който към момента не е разделен, но при бъдещи купувачи това може да бъде направено.

Прилежаща площ на имота е 298 кв.м., като всеки етаж е със застроена площ от 79 кв.м. Имотът е със следното разпределение: Два самостоятелни входа, гараж и барбекю в задната част на двора. Единият вход е обособен партерен етаж , състоящ се от коридор, две стаи, гараж, баня и тоалетна, мокро помещение. Вход за избено помещение с площ от 70 кв.м.

Вторият вход е към основната част за живеене, който се състои от два етажа и таван. Първият етаж е с разпределение: коридор, дневна с кухненски бокс и трапезария,тераса, баня с тоалетна, мокро помещение. Вторият етаж е с разпределение: три стаи , две от които със самостоятелни тераси, баня и тоалетна. Таванският етаж е с готова баня и тоалетна отново и три стаи.

Къщата е с бетонни плочи между етажите, масивна и много добре разпределена. Отоплението е на парно с пелети, като има алуминиеви радиоатори, които не са поставени. Голяма част от обзавеждането , електроуредите, гранитогрес и обзавеждане за баните са осигурени, но недовършени.

Ако си тъсрите имот, който да е почти готов, с много пространство, добро разпределение и масивно строителство, не се колебайте да ни потърсите да ви покажем този имот!

 

Детайли

Цена : 320 000,00лв.
Тип имот : Къща
Цел : Продава
Статус : Наличен
Местоположение : гр. Свиленград
Property ID : 4606

Compare Listings

ЗаглавиеЦенаСтатусТипКвадратураЦелСпалниБани