Агенция за недвижими имоти "Hayatis Estates"

Хотел в английски стил за продажба/ отдаване под наем в град Свиленград

900 000,00лв.

Хотел в английски стил за продажба/ отдаване под наем в град Свиленград

Hayatis Estates има удоволствието да ви представи за продажба хотел в английски стил в близост до живописния градски парк, стадион, спортна зала, пешеходна зона. Районът е с напълно изградена инженерна инфраструктура и много добра комуникативност по отношение на градската транспортна мрежа. В него преобладават еднофамилни и многофамилни жилищни и хотелски комплекси.

Площта на имота е : РЗП=384.70 кв.м. и ЗП=114,80 кв.м. Хотелът разполага със 7 двойни стаи, едно студио и един апартамент. На първи етаж е разположен лоби бар с необходимото оборудване, рецепция, помощни помещения и  една стая с вход откъм двора.  На втория етаж са разположени 5 луксозно оборудвани стаи, а на мансардния етаж има един апартамент /с кухненски бокс/, едно студио и помощни помещения за
пакетирано чисто бельо, консумативи и други.

Екстериорът и интериорът на сградата са направени изцяло във английски стил. Обзавеждането е от естествено дърво с поръчкова изработка. Подовите настилки са мокет или ламинат, а вкоридори, стълбище и санитарни възли са комбинация от мокет, гранитогрес или мрамор. Ковано желязо е използвано за парапетите на стълбищата, тераси, прозорци и други.

Външната мазилка е ръчно изработена – тип керамични плочи. Сградата е топлоизолирана, а покривната конструкция – хидроизолирана. Изградена е система за пречистване и минерализиране на питейната вода.Отоплението е с локално парно с алуминиеви радиатори във всички помещения, както и разполага със слънчеви колектори за топла вода.

Дворното място е с щампован бетон, осигурено е паркирането на автомобили, както и  има сглобяема конструкция – обособена като пура бар.

Хотелът може да бъде отдаден под наем за дългосрочен период от време при договорени отношения между страните, като предлага собствен обслужващ персонал за почистване и поддръжка!

Ако вие търсите готов, завършен и работещ бизнес , изпълнен с висококачествени материали и поръчкови мебели, предлагащ толкова много възможности за развитие на вашата бизнес идея, не се колебайте да ни се обадите!

Телефон за връзка: 0882643334

Детайли за имота

Цена : 900 000,00лв.
Тип : Имот
Цел : Продава/под наем
Статус : Не е наличен
Местоположение : гр. Свиленград

Тагове